Žiadne produkty
Upozornenie:
Do darčekového papiera je možné zabaliť len jeden darček.
Bankovým prevodom | zdarma |
Platobnou kartou | zdarma |
Dobierka | 1 € |
Zásielkovňa | 2,90€ |
Kurier -doručenie na adresu cez dopravcu Zásielkovňa | 3,90€ |
Kuriérna služba GLS | 3,90€ |
Zobrazené produkty
Pripravili sme si pre vás darčekové balenie sušeného mäsa pre skutočných gurmánov. V balíčku nájdete všetky druhy sušeného mäsa, ktoré vás len napadnú. A to všetko zabalené v krásnom darčekovom balení. Vnútri balíčka nájdete 13 rôznych mäsových variantov a príchutí. Obdarovaný si pochutí na výbornom bravčovom, ochutná hovädzí natur alebo ochutené napríklad s čiernym korením či čili, rôzne druhy bravčového, morčacieho i diviny. Kvalitné mäso pochádza z juhočeských fariem a neobsahuje žiadne etické látky, farbivá ani glutamáty. Sušené mäso je skvelou voľbou na doplnenie toľko potrebných bielkovín. Praktické balenie je skvelé na rýchle občerstvenie alebo dlhé výlety, pri ktorých potrebujete ušetriť každý gram v batohu.
Skvelý darček pre všetky mäsožrúty.
Skladom
35,80 €
V darčekovom balení nájdete 17 vrecúšok sušeného mäsa a 20 g.
Darčekový balíček obsahuje:
2 X HOVÄDZIE - NATUR
2 X BRAVČOVÉ - NATUR
1 X ZVERINOVÉ – NATUR
1 X HOVÄDZIE - HĽUZOVKA
1 x HOVÄDZIE TERYIAKI
1 X HOVÄDZIE BYLINKY
1 X HOVÄDZIE CHILLI
2 X HOVÄDZIE S KORENÍM
1 X ZVERINOVÉ S KORENÍM
2 X MORČACIE S KORENÍM
1 X SUMČEK NATUR
1 X BEJBY MORČACIE
1 X BEJBY HOVÄDZIE
Sušené mäso: Tradičná pochúťka s bohatou históriou
Sušenie mäsa je jednou z najstarších metód konzervovania potravín, ktorá sa datuje už tisíce rokov. Tento proces spočíva v znížení obsahu vody v mäse na minimum, čím sa zabráni rastu baktérií a plesní. V minulosti sa sušenie vykonávalo najmä prirodzeným spôsobom, a to vystavením mäsa slnku alebo vetru. Tradičné kultúry na celom svete, vrátane indiánskych kmeňov v Severnej Amerike a kočovných národov v Afrike a Ázii, používali sušenie ako spôsob uchovávania mäsa na dlhé cesty alebo v období nedostatku.
Dnes sa sušené mäso, známe aj ako jerky, vyrába pomocou moderných technológií, ktoré zahŕňajú sušenie v peciach alebo sušičkách pri kontrolovaných teplotách. Hoci sa metódy zdokonalili, základný princíp zostáva rovnaký. Pred sušením sa mäso často marinuje v rôznych zmesiach korenia, ktoré dodávajú konečnému výrobku jedinečnú chuť. Sušené mäso je nielen výživné, ale aj praktické, takže je obľúbenou voľbou športovcov, cestovateľov a milovníkov prírody.